Marhuľový olej (MO)

Marhuľový olej (MO)

Marhuľový olej lisovaný za studena

Plastová fľaštička obsah: 110 ml

8,181 € s DPH
skladom
ks
Viete, že?
Glycerín
Glycerín je bezfarebná viskózna kvapalina bez zápachu, má sladkú chuť, je rozpustná vo vode. Glycerín sa používa oi. pri výrobe kozmetiky, najmä ako prísada do hydratačných krémov a mydiel.

Chcete vidieť na vlastné oči?
Pozývame Vás do kamennej predajne.

Radi vám poradíme
a pomôžeme s výberom.
Zavolajte nám: +421 603 199 928

Alena Milíčková
majiteľka Mystickej Mýdlárne

prodejna

Platby jsou garantovány Comgate

©3IT 2023 - všetky práva vyhradené
Tento e-shop vytvorila spoločnosť 3IT. Chcete mať tiež úspešný internetový obchod?