Konopná mast s kostivalem (KMK)

Konopná mast s kostivalem (KMK)

Spojením kostivalu a konopí vznikla jedinečná mast, která podporuje hojivé procesy.
Vhodná pro citlivou pokožku a certifikována pro novorozence!

Konopno-kostivalovou mast mazejte:

Kostival využíváme především proto, že je vhodnou alternativou pro tišivé účinky psychoaktivního THC, které je v masti pouze v povoleném množství.

 

Složení: Petrolatum, Cannabis sativa seed oil, Symphyti radix

Objem: 80 ml

Obsah CBD: 90 mg

 

CBD (kanabidiol) je farmakologicky nejúčinnější složkou kanabinoidního komplexu. Je antiseptický, protizánětlivý, zklidňující, ulevuje od bolesti, potlačuje svalové křeče. Jeho účinky jsou patrné při léčbě kožních onemocnění, nebo jejich projevů. je vhodný například na popáleniny, odřeniny, klouby, svaly i jizvy.Nejvyšší obsah CBD v masti z konopí máme ověřený nezávislou laboratoří.

Kořen kostivalu patří mezi nejúčinnější léčivé byliny. Obsahuje alkaloidy, třísloviny i silice. Má hojivé i regnerující účinky. V lidovém léčitelství se využívá dlouho řadu let především při napravování kostí, kloubů, zmírňování otoků a léčbě zánětů. Používá se také na křečové žíly, proleženiny, bércové vředy a dokáže také tlumit bolest. Je tak vhodný na bolestivé rány, bolest svalů i kloubů.

Používání a účinky konopné masti

Konopnou mast mazejte na postižená místa klidně i několikrát za den. Vždy záleží na obtížích, které potřebujete vyřešit. Zpravidla funguje, pokud udžujete postižené místo namazané po celý den. Při méně závažných potížích stačí konopnou mastí namazat postiženou oblast ráno a večer, případně jakmile se pokožka znovu vysuší.

Konopná mast s kostivalem podporuje hojivé procesy například u popálenin, odřenin, pohmožděnin. Její účinky si chválí lidé trpící nejrůznějšími bolestmi pohybového ústrojí, jako jsou kolena, záda či klouby. Vysoký obsah kostivalu a CBD totiž tiší bolest. Mast se také osvědčila při léčbě bércových vředů či dekubitů (proleženin).

Konopná mast čistá je univerzálním pomocníkem, který by měl být součástí každé domácnosti. Je vhodná zejména při péči o suchou pokožku, akné či problémy s opary. Její účinky si také chválí atopici a obecně lidé trpící kožními obtížemi.

 

11,822 € s DPH
nedostupné

Tovar je nedostupný

Viete, že?
Glycerín
Glycerín je bezfarebná viskózna kvapalina bez zápachu, má sladkú chuť, je rozpustná vo vode. Glycerín sa používa oi. pri výrobe kozmetiky, najmä ako prísada do hydratačných krémov a mydiel.

Chcete vidieť na vlastné oči?
Pozývame Vás do kamennej predajne.

Radi vám poradíme
a pomôžeme s výberom.
Zavolajte nám: +421 603 199 928

Alena Milíčková
majiteľka Mystickej Mýdlárne

prodejna

Platby jsou garantovány Comgate

©3IT 2022 - všetky práva vyhradené
Tento e-shop vytvorila spoločnosť 3IT. Chcete mať tiež úspešný internetový obchod?