Glycerínové mydlo krájané - vôňa biely čaj

Glycerínové mydlo krájané - vôňa biely čaj

Glycerínové krájané mydlo s jemnou a mäkkou vôňou biely čaj.

Najlacnejšia varianta nákupu  - krájané mydlá na váhu s rôznou gramážou.

Mydlá krájame z našich vyzretých tehál. Sú neozdobené a zabalené do fólie.

 

Od 1,783 €
skladom

Vyberte variant

  • 1,783 €
  • 2,248 €
  • 2,946 €
ks

Diskusia

Výrobok je bez komentára
Vložiť príspevok

Mydlo pomáha

  • Vhodné pre mastnú pokožku

    Vhodné pre mastnú pokožku

    Ak máte mastnú pokožku, odporúčam naše glycerínové mydlo. Má bohatú penu a je príjemné na umývanie. Vďaka vysokému obsahu glycerínu bude vaša koža príjemne hebká. Uvidíte sami, že to funguje. Môžete použiť aj na tvár, na tzv. T - zónu, ako je čelo, nos a brada. Namočte mydlo do vlažnej vody a umyte si túto časť tváre. Prestane sa lesknúť, čo mastná pokožka niekedy robí, hlavne v lete.
  • Pri liečbe akné

    Pri liečbe akné

    Máme pre Vás glycerínové mydlá, ktoré sú vhodné aj pri liečbe akné. Nanesiete mydlo na miesto, kde sa vyskytuje akné. Použijete iba lokálne, napríklad na čelo, nos, bradu, chrbát, atď. Mydlo namočíte v teplej vode, začne krásne peniť a vy si ho nanesiete na postihnuté miesta. Necháte chvíľu pôsobiť a za pár minút umyjete čistou teplou vodou. Počas "mydlovej masky" ucítite, ako mydlo zasychá na koži a nastane pocit stiahnutia, tak to je presne ten čas, kedy mydlo zmyjete. Odporúčame túto očistu aspoň 1x denne, najlepšie večer. Už ráno uvidíte prvé pozitívne výsledky. Je nutné túto očistu robiť pravidelne a uvidíte, že ste našli lacné riešenie na tento problém. Berte tento kúsok mydla ako veľmi osobnú záležitosť, dajte si ho do vlastnej krabičky na mydlo a používajte ho len Vy. Ak budete mať čas, môžete zopakovať aj ráno.
  • Vhodné na umývanie nefarbených vlasov

    Vhodné na umývanie nefarbených vlasov

    Naše glycerínové mydlá môžete použiť aj ako tuhý šampón. Namočte mydlo vo vode a začne krásne peniť. Potom aplikujte na vlasy. Zmyte čistou vodou.
100% prírodné suroviny, ručná výroba.
Žiadne stabilizátory, žiadne éčka a vosk

Mydlo obsahuje

Glycerín
Glycerín

Glycerín

Glycerín je bezfarebná viskózna kvapalina bez zápachu, má sladkú chuť, je rozpustná vo vode. Glycerín sa používa oi. pri výrobe kozmetiky, najmä ako prísada do hydratačných krémov a mydiel.

Kokosový olej
Kokosový olej

Kokosový olej

Rastlinný olej získaný z jadier zrelých kokosových orechov, zbieraných z kokosovej palmy. Je to základný tuk na výrobu našich prírodných mydiel. Hlavnou zložkou kokosového oleja je nasýtená mastná kyseliny laurová, ktorá zaručuje pevnosť mydla a výbornú penivosť. Pri výrobe mydiel k nemu pridávame ešte olivový a palmový olej, mydlo vyrobené iba z kokosového oleja by pokožku priveľa vysúšalo.

Palmový olej
Palmový olej

Palmový olej

Forma jedlého rastlinného oleja, získaného z oplodia paliem, patrí k najbežnejším rastlinným olejom. Palmový olej obsahuje veľké množstvo vitamínu E a prírodných karoténov.
Ricínový olej
Ricínový olej

Ricínový olej

Rastlinný olej získaný zo semien ricínu obyčajného (ricínovníka), bezfarebná až veľmi svetložltá tekutina bez chuti a pachu.

Viete, že?
Glycerín
Glycerín je bezfarebná viskózna kvapalina bez zápachu, má sladkú chuť, je rozpustná vo vode. Glycerín sa používa oi. pri výrobe kozmetiky, najmä ako prísada do hydratačných krémov a mydiel.

Chcete vidieť na vlastné oči?
Pozývame Vás do kamennej predajne.

Radi vám poradíme
a pomôžeme s výberom.
Zavolajte nám: +421 603 199 928

Alena Milíčková
majiteľka Mystickej Mýdlárne

prodejna
©3IT 2018 - všetky práva vyhradené
Tento e-shop vytvorila spoločnosť 3IT. Chcete mať tiež úspešný internetový obchod?